У Києві з 08:00 запрацюють продуктові магазини та комунальний транспорт

Поділитися:

Сьогодні, 28 лютого, у Києві о 8:00 закінчується посилена комендантська година. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація на своєму офіційному каналі у Telegram.

Повідомляється, що у столиці знову почнуть працювати продуктові магазини та комунальний транспорт. При цьому метрополітен курсуватиме набагато рідше, ніж зазвичай.

При цьому киян, як і раніше, просять без зайвої потреби не виходити на вулицю. У КМДА кажуть, що загалом у Києві ніч пройшла спокійно.

«Тому після 08:00 ви вийдете в місто, побачите укріплення, протитанкові їжаки та інші фортифікаційні споруди, які з’явилися на вулицях Києва», – йдеться в повідомленні.

У КМДА також зазначили, що у столиці продовжуються вуличні битви практично у кожному районі міста. Тому людей просять виходити лише у разі крайньої потреби – коли потрібно купити продукти чи ліки.

«Закликаємо об’єднувати зусилля і допомагати одне одному: запитати у сусідів, чи потрібна допомога, особливо коли це стосується людей похилого віку або сімей, чиї родичі захищають Україну. Доглядати квартири сусідів, що виїхали з міста, щоб не допускати мародерства», — додали в КМДА.

Зазначимо, що комендантська година у столиці не скасована. З 28 лютого він триватиме з 22:00 до 7:00.

Нагадаємо, що українська банківська система працює в нормальному режимі, попри військові дії з боку Російської Федерації. Про це повідомляє Офіс президента.

За даними відомства, зараз усі можливі затримки та збої у системи оперативно усуваються. Перебої пов’язані з масштабними кібератаками із боку РФ. Аналогічні атаки відбуваються і на мобільні мережі та інтернет в Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу