В ОП шукатимуть нового главу “Нафтогазу”

Поділитися:

В Офісі президента повідомляють, що через пів року буде проведено конкурс на голову правління НАК «Нафтогазу».

За словами керівника Офісу президента Андрія Єрмака, сьогодні підписали контракт на термін 12 місяців з новим очільником НАКу Юрієм Вітренком.

Зазначається, що підготовка до нового конкурсу на голову правління почнеться автоматично – тільки-но запрацює новий склад наглядової ради.

28 квітня уряд звільнив Андрія Коболєва із посади голови правління «Нафтогазу». Замість нього призначили попереднього в.о. обов’язків глави Міненергетики Юрія Вітренка.

Раніше повідомлялося, що прем’єр-міністр України висловився на тему зміни керівництва в НАК «Нафтогаз України». На його думку, все було виконано в точності так, як це належить за законодавством нашої країни. Серед причин, які спричинили ротацію керівного складу компанії, в уряді називали звітність, результати діяльності.

Також ми писали й про те, що переговори з Держдепом США ускладнені зміною керівництва «Нафтогазу». Кабінет міністрів перед прийняттям цього рішення неодноразово запитував у «Групи семи» і США щодо такої ротації в «Нафтогазі». І йому наполегливо радили не робити цього.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу