Українцям спростили отримання грошових переказів

Поділитися:

TransferGo і Mastercard почали співпрацю, в результаті якого жителям більш ніж 20 країн, включно з Україною, помітно спростять правила грошових переказів. Йдеться про те, щоб можна було отримувати перекази безпосередньо на банківську карту. Причому відправник може скористатися своєю карткою або банківським рахунком.

У список країн, жителям яких будуть доступні такі перекази, входять європейські країни, РФ і Туреччина. Mastercard Send — безпечний режим пересилання коштів, захищений спеціально розробленою системою і гарантує при цьому переклади в режимі реального часу.

Обидві компанії зробили спільну заяву, в якому позначили нову можливість як необхідну під час пандемії коронавірусу. При цьому в TransferGo зробили акцент на тому, що свято дотримуються захисту персональних даних та всієї фінансової інформації про клієнтів.

Раніше повідомлялося про те, що в Нацбанку підрахували грошові перекази українців. Тим часом в Нацбанку вирішили зайнятися тими з них, які надходять в країну від заробітчан. Згідно зі статистикою, лише мала їх частина – офіційні, між тим податки повинні платити всі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу