У Мінфіні шукають нового главу ДФС

Поділитися:

Джерела у Міністерстві фінансів оприлюднили ймовірних кандидатів на посаду очільника Державної податкової служби.

З-поміж основних претендентів є Євген Олійник, якого вважають людиною Олексія Любченка, колишнього глави ДПС. З команди останнього також кандидатами можуть бути чинні заступники глави податкового відомства Наталія Рубан і Наталія Калєніченко. Високі шанси має Мар’ян Заблоцький із податкового парламентського комітету, котрий є прийнятним кандидатом як для антикорупційних органів, так і для міжнародних кредиторів.

Також джерела у Мінфіні повідомляють, претендлентом може бути і Олександр Кучеренко (його в медіа пов’язують із помічником глави держави Сергієм Шефіром), Дмитро Зенін (із команди ексочільника ДФС Романа Насірова) та Володимир Величко.

Як відомо, колишній глава ДПС Олексій Любченко став першим віцепрем’єр-міністром економіки України.

Нагадаємо, очільник Міністерства фінансів Сергій Марченко висловив невдоволення діяльністю Державної митної служби. Як розповів посадовець в інтерв’ю українським ЗМІ, Мінфін має питання до результатів роботи цієї державної структури, і наголосив, що підтримує наміри глави відомства щодо реформування.

Також ми писали, що в українському уряді визначилися з переможцем конкурсу на посаду очільника Державного агентства автомобільних доріг («Укравтодор»). Керівником відомства призначено Євгена Кузькіна, який до цього був виконувачем обов’язків глави відомства.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу