У Мінфіні незадоволені роботою митниці

Поділитися:

Очільник Міністерства фінансів Сергій Марченко висловив невдоволення діяльністю Державної митної служби. Як розповів посадовець в інтерв’ю українським ЗМІ, Мінфін має питання до результатів роботи цієї державної структури, і наголосив, що підтримує наміри глави відомства щодо реформування.

Марченко розповів, що було складно знайти людину «не з системи», яка б зголосилася взяти на себе відповідальність за таку роботу.

Разом з цим міністр фінансів позитивно оцінює роботу Податкової служби, назвавши фахівців цієї держструктури однією з найпрофесійніших команд в країні.

Раніше ми писали, що українців попередили, що відсутність накопичень у недержавних пенсійних фондах у майбутньому призведе до того, що вони залишаться без пенсій у зв’язку з демографічною ситуацією в країні. Про це повідомив очільник Міністерства фінансів Сергій Марченко.

Нагадаємо, що у Міністерстві фінансів України визнали, що на цей час в держави не вистачає коштів на виплату субсидій у жовтні та листопаді поточного року. Про це повідомив глава профільного відомства.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу