У Міненерго допустили збереження зниженої ціни на газ після опалювального сезону

Поділитися:

У Міністерстві енергетики заявили, що допускають можливість збереження граничної ціни на газ і після опалювального сезону. Відомо, що у відомстві планують повернутися до єдиної платіжки за газ і розподіл. Про це повідомив виконуючий обов’язки міністра енергетики Юрій Вітренко.

“З конкретних речей, над якими ми зараз працюємо у відповідь на запит багатьох споживачів, – це перехід на одну платіжку за газ і розподіл, при цьому, щоб тарифи на розподіл не були в одних регіонах вищі за тарифи в інших регіонах …

Поки ми очікуємо, що в цьому році ціна на газ не буде збільшуватися і після закінчення дії урядового обмеження (6,99 грн за кубометр, обмеження встановлено до кінця березня) “, – повідомив в.о. міністра.

Нагадаємо, що в Міністерстві енергетики розробляють зміну джерела компенсації за «зеленим» тарифом. Про це в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко написав у Фейсбуці.

Раніше повідомлялося, що Міністерство енергетики України анонсувало проведення нового експерименту з вітчизняною енергетичною системою. Про це повідомляє в. о. міністра енергетики в рамках зустрічі з Європейською бізнес-асоціацією.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу