У Кабміні обіцяють зростання зарплат

Поділитися:

У 2021 році економічне зростання держави відчує кожен українець, перш за все, наслідок підвищення зарплати. Про це, на своїй сторінці в Facebook заявив прем’єр-міністр України.

За словами політика, Україна завершила минулий рік досить добре, за умови економічної ситуації в світі через пандемію коронавірусу. Попри рецесію економіки в багатьох країнах, український уряд змогло принести в бюджет грошей більше, ніж за аналогічний період 2019 року. Так, на 30% перевищила план фіскальної служби, а митна служба – на 23%.

“Ці цифри – найкраще свідчення того, що наш уряд ліквідує схеми, скручування і контрабанду. Загалом, державний бюджет за рік виконаний на 101,5%”, – пише глава Кабінету міністрів.

Крім того, за програмами доступного кредитування для бізнесу протягом року видано кредитів на суму понад 16 млрд гривень.

“Це фантастичний результат в кризовий рік. І це реальна допомога для тисяч бізнесів по всій країні … Тому в 2021 році дешеві гроші для МСБ стануть ще одним інструментом швидкого відновлення економіки і збільшення кількості робочих місць”, – переконаний прем’єр-міністр.

Нагадаємо, що в поточному, 2021 році, може статися, що світова економіка зросте на 4 відсотки. Але так буде за умови, якщо у всіх економічно розвинених країнах будуть масово впроваджуватися вакцини від COVID-19 протягом усього року. Про це йдеться в січневій доповіді Світового банку про перспективи світової економіки.

Раніше повідомлялося, що в 2021 році економіка України зможе вийти на рівень, який був до початку пандемії коронавірусу. На досягнення цього рівня знадобиться весь наступний рік, протягом якого українська економіка буде рости.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу