Tesla відкликає декілька сотень тисяч автомобілів з Китаю

Поділитися:

Американський автовиробник Tesla оголосив про відкликання з ринку Китаю понад 285 тисяч електромобілів Model 3 і Model Y. Причина такого рішення стали проблеми з системою круїз-контролю в авто. Про це повідомляє «Перший Діловий».

За даними Державного управління з регулювання ринку (SAMR) Китаю, програма відкликання включає 249 855 електромобілів Model 3 і Y, які були зроблені на заводі Tesla Gigafactory у Шанхаї, а також 35 655 одиниць Model 3, імпортованих на китайський ринок.
Всі потенційно небезпечні електромобілі Tesla були випущені у період з грудня 2019 року по червень 2021 року.

Згідно з наявними даними, причина відкликання електромобілів пов’язана з ймовірністю випадкового спрацьовування системи круїз-контролю. Це може стати причиною раптового збільшення швидкості руху, що несе потенційну небезпеку для водія і пасажирів авто.

Tesla вибачилася перед клієнтами за незручності, опублікувавши відповідну заяву у своєму акаунті в соціальній мережі. Офіційні представники автовиробника поки утримуються від коментарів з даного питання.

Раніше повідомлялося, що у Лас-Вегасі створюють трасу для електрокарів TESLA. Для початку будівництва траси потрібно отримати декілька дозволів, а перша ділянка траси вже створюється. Замовником будівництва є урядове агентство Las Vegas Convenntion and Visitors Authority (LVCVA).

Також ми писали й про те, що Ілон Маск увійшов до трійки найбагатших людей землі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу