У Лас-Вегасі створюють трасу для електрокарів TESLA

Поділитися:

Міська рада Лас-Вегасу вирішила прислухатися до проекту, який розробили у компанії The Boring Company. Йдеться про швидкісну систему, яка буде призначена для руху електромобілів TESLA. Для початку будівництва траси потрібно отримати декілька дозволів, а перша ділянка траси вже створюється. Замовником будівництва є урядове агентство Las Vegas Convenntion and Visitors Authority (LVCVA).

Ділянку розміщено на території виставкового центру вищеозначеного агентства. Сума контракту на будівництво сягає 50 мільйонів доларів, відомо також, що траса вміщує мінімум один тунель під назвою Loop.

Загальна система тунелів має досягти 16 кілометрів, від Мак-Каран до Фрімонт-стріт. Виїзди заплановані біля готелів, розважальних закладів тощо.

Раніше повідомлялося, що Ілон Маск увійшов до трійки найбагатших людей землі. Нині на рахунках Маска знаходиться 110 мільярдів доларів. Капіталізація почала нарощувати оберти на тлі повідомлень, що 21-го грудня Тесла увійде до індексу Ес-енд-Пі-500 – це список півтисячі найбільших американських компаній.

Також ми писали й про те, що в Україні почнуть продавати акції Facebook, Tesla і Netflix. Таке рішення Нацкомісія озвучила 8 грудня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу