СБУ знайшла фінансових махінацій в “Укргідроенерго” на 32 млн

Поділитися:

Фінансові махінації на 32 мільйони гривень. Служба безпеки України викрила незаконне привласнення майна комерсантами – компанії “Укргідроенерго”, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

Зазначається, що порушники організували корупційну схему на роботах з укріплення берегу річки для потреб Дністровської гідроакумулюючої електростанції.

Під час перевірки умов договору слідчі виявили: на складах компанії зникли матеріали, необхідні для берегоукріплення на суму понад 32 мільйони: а саме, щебінь і каміння скелястих порід, призначені для підвищення надійності гідротехнічних споруд.

Нагадаємо, протягом 2018-2019 років фахівці Укргідроенерго проводили роботи на земельних ділянках, що перебувають у власності товариства. Менеджмент передав отримані матеріали загальним обсягом майже 60 тисяч кубометрів підряднику – компанії Енергетично-дорожнє будівництво.

Раніше повідомлялося, що СБУ виявила протиправну схему фіктивного виконання ремонтних робіт машинних комплексів АТ “Укрзалізниця” для експлуатації залізничних шляхів.

Також днями ми писали, що СБУ викрила масштабну агентурну мережу, котра працювала на замовлення спецслужб РФ і керувала каналами в Telegram.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу