Протестуючих проти касових апаратів назвали контрабандистами

Поділитися:

На думку одного з відомих економічних експертів, проти введення касових апаратів для діяльності ФОПів можуть протестувати лише ті, хто ввозить до України контрабанду. Також Олександр Охріменко підкреслив, що після того, як касові апарати будуть введені всюди, кількість контрабандного товару різко зменшиться. Саме тому хвиля протестів шириться всією країною.

На додаток варто нагадати, що ФОПам пропонують введення у роботи РРО, а це набагато зручніше, аніж касовий апарат. Нараз працювати можна навіть зі смартфона, ніякого додаткового обладнання підприємцю купляти непотрібно. Але є й такі ФОПи, які працюють у селах та протестують, кажучи, що досі записують куплені товари та суми у зошитах.

Головна ідея, яка лежить в основі введення РРО — це навести порядок у сегменті торгівлі різними товарами та побачити, звідки взявся товар.

Раніше повідомлялося про те, що введення касових апаратів для ФОП відклали ще на рік. У Верховній Раді була прийнята одностайна позиція про те, щоб відстрочити використання касових апаратів для спрощеної системи оподаткування на рік – до 1 січня 2022 року. Це консолідована позиція всіх фракцій і депутатських груп

Також ми писали й про те, що українським ФОП перерахують податки. Протягом наступного, 2021 року фізичним особам-підприємцям в нашій країні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу