Підприємцям повідомили, як можна оформити допомогу під час локдауну

Поділитися:

Вітчизняним підприємцям повідомили коли і як можна оформити одноразову допомогу на час карантину. Йдеться про електронну заявку у мобільному додатку «Дія». Вона стане доступною з 14 грудня. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового».

Передбачається, що за два тижні гроші отримають всі, хто подав заявку до 21 грудня. Список на виплату згідно з поданими заявами формуватиме Мінцифри, яке передаватиме дані до Пенсійного фонду. До 24 грудня всі заяви будуть оброблені, після чого почнуться виплати. За планом уряду, допомогу нададуть ще у цьому році — до початку локдауну.

Нагадаємо, що тотальний локдаун українська влада введе вже 8 січня.

Раніше повідомлялося про те, що локдаун стане причиною сплеску безробіття в Україні. У багатьох експертів дати локдауну викликають невдоволення, а на додаток багато запитань. Замість введення локдауну під час свят, його призначають на той час, коли нарешті закінчилася низка новорічних та різдвяних вихідних, тож економіка може потроху відновлюватися.

Також ми писали про те, як буде працювати громадський транспорт у період локдауну. Зокрема відомо, що пасажири в місцевому як наземному, так і підземному транспорті будуть перевозитися за кількістю місць в одному транспортному засобі. Це стосується міського, приміського, міжміського, внутрішньообласного і міжобласного сполучення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу