У Мінінфраструктури розповіли, як будуть працювати транспорт під час локдауну

Поділитися:

У Міністерстві інфраструктури розповіли, як буде працювати транспорт в період локдауну, який буде діяти з 8 по 24 січня.

Так, глава відомства заявив, що зупинку транспорту під час вимушеного карантину робити не будуть. Крім того, не будуть скасовані і авіарейси ні за межі країни, ні всередині її.

При цьому, пасажири в місцевому як наземному, так і підземному транспорті будуть перевозитися за кількістю місць в одному транспортному засобі. Це стосується міського, приміського, міжміського, внутрішньообласного і міжобласного сполучення.

Слід зазначити, що авіаперевезення будуть здійснюватися без обмежень. Крім того, міністр інфраструктури повідомив, що оператори поштового зв’язку працюватимуть в звичайному режимі, без змін.

Нагадаємо, що українські ЗМІ опублікували інформацію, згідно з якою Кабінет міністрів може встановити локдаун з 8 по 25 січня 2021 року. Однак багато представників ресторанного бізнесу називають дати посиленого карантину не логічними.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві економіки провели підрахунки і з’ясували, скільки грошей країна втратила на карантині вихідного дня. Так, втрати бюджету названі незначними – це від 0,04 до 0,06% від ВВП в річному резерві. Тим часом головний удар і найбільші втрати – у дрібного і середнього бізнесу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу