На Всесвітньому економічному форумі обговорили тему пандемії

Поділитися:

Всесвітній економічний форум в Давосі стартував 25 січня. Відомо, що в цьому році форум проходить в онлайн-форматі. Однією з головних проблем для обговорення була пандемія коронавірусу в світі.

«Найбагатші країни занадто сильно постраждали від коронавірусу і це стало несподіваним моментом. Найбільш розвинені країни виявилися не готові до нової загрози », – сказав керівник Інституту алергології та інфекційних захворювань Ентоні Фаучі.

Американський лікар вважає, що також важливо серйозно сприймати нові штами коронавірусу і необхідно працювати над дослідженням мутацій вірусу, щоб реально оцінювати їх небезпека.

«Необхідно організувати глобальне співробітництво в боротьбі з пандемією. Дуже важлива відкритість і прозорий обмін інформацією », – резюмував Ентоні Фаучі.

Нагадаємо, що багато хто з учасників форуму згодні з думкою міністра уряду Сінгапуру: зокрема, Тарман Шанмугаратнам зазначив, що одним з найважливіших шляхів до подолання кризи є вакцинація від коронавірусу, масова і, як би не було шкода, що не швидка.

Раніше повідомлялося, що практично всі бізнес-процеси в усьому світі постраждали в результаті пандемії COVID-19. При цьому, через введені урядом обмежень в роботу магазинів і торгових центрів, а також закладів громадського харчування та розваг, поведінка споживачів змінилося, а продажі стали рости в е-комерції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу