Молодь в Україні інвестує в новобудови

Поділитися:

В українській державі квартири в новобудовах переважно купує молодь у віці від 25 до 35 років. Близько 70 відсотків покупців – це сім’ї з маленькими дітьми.

Коли людина шукає собі квартиру в новобудові, його головна умова – реальне ведення будівельних робіт. Потенційні покупці уважно дивляться на терміни здачі в експлуатацію, а також вивчають репутацію забудовника. Почастішали випадки, коли до відділу продажів покупець приходить зі своїм юристом.

При виборі житла покупець звертає увагу на розташування будинку, планування квартири і функціональність житлового комплексу. Переважно вибирають житло комфорт класу.

Також покупці купують квартири в новобудові в надії на те, що з роками, вартість такої квартири зросте і її можна буде вигідно продати. Частка таких угод становить 10-30 відсотків від загальної кількості на ринку.

Раніше ми писали, що через низьку купівельну спроможність населення, нестабільності в країні і зовнішніх чинників на ринку нерухомості настає криза. Крім цього, експерти вважають, що причиною зниження попиту на нерухомість став спад економіки, в цілому, коли національна валюта має шанс на девальвацію.

Також повідомлялося, що незважаючи на те, що середня ціна на новобудови в передмісті за травень збільшилася, темпи будівництва в період карантину також знизилися, причому більш ніж в 60 відсотків. Щонайменше половина з забудовників відстає від графіка більш ніж на три місяці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу