Митниця оголосила конкурс на посади керівників в регіонах

Поділитися:

Державна митна служба України оголосила конкурс на зайняття вакантних посад керівників регіональних митниць. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Відомо, що на даний момент шукають 14 начальників, в тому числі і претендента на посаду голови Закарпатської митниці.

Слід зазначити, що на початку квітня керівника Закарпатської митниці Михайла Товта і ще 5 керівників митних постів відсторонили від виконання службових обов’язків.

Всього ж в Україні в рамках боротьби з корупцією був відсторонений від роботи більше сотні митників. Такі наслідки рішення Ради національної безпеки і оборони накласти санкції на найбільших контрабандистів країни.

Так, за розрахунками експертів, збитки через контрабанду досягають 300 млрд гривень в рік. З них понад 100 млрд – це результат неефективної роботи митниці.

Нагадаємо, що близько сотні працівників української митної служби позбулися посад після останнього засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Раніше повідомлялося, що в Державній митній службі повідомляють, що в Україні 8 квітня було оформлено першу митну декларацію T1UA в режимі спільного транзиту завдяки електронній транзитній системі NCTS.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу