Курс долара пішов вниз по відношенню до основних валют

Поділитися:

У Сполучених Штатах Америки спостерігається падіння індексу курсу долара. Такі зміни відбулися на тлі хвилювань через засідання Федеральної резервної системи (ФРС), як свідчать дані міжбанківського ринку.

Так, в середу, 29 липня, індекс ICE щодо співвідношення курсу долара до таких іноземних валют, як ієна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона, євро та швейцарський франк знизився відразу на 02, відсоткових пункти.

Повідомляється, що нове значення індексу стало рекордно мінімальним за підсумками моніторингу алогічного показнику протягом попередніх двох років.

За підсумками закриття офіційних торгів у вівторок курс євро торгується по 1,1756 долара, що також рекорд. Раніше цей же курс відзначався на рівні 1,1715 долара за євро.

У співвідношенні до ієни, курс долара склав 105,06. Раніше цей показник дорівнював 105,09 ієни за долар.

Раніше Національний банк України організував продаж валюти на міжбанківських ринку для підтримки курсу гривні: за останні три тижні регулятор продав близько 350 млн доларів.

Як повідомлялося раніше, в Міністерстві фінансів не бачать ніяких підстав для можливої ​​емісії з боку Національного банку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу