Китай підтримає свою економіку обнуленням мит

Поділитися:

Китай планує обнулити імпортні мита на чавун і сталеві напівфабрикати, а ще – залізний лом і ферохром. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу, посилаючись на інформацію Міністерства фінансів Китаю.

Це, кажуть в Пекіні, дозволить підтримати китайську економіку – зокрема, наростити обсяги ввезення сировини і знизити витрати на імпорт.

При цьому експортні мита на феросиліцій і чавун високого ступеня очищення збільшать – до 25%. Подібні зміни тарифів на торгівлю металами – тимчасові. І скільки так буде тривати, поки невідомо.

Нагадаємо, що Китай обклав українські товари більш високими митами, ніж Україна китайські. Про це повідомив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Раніше повідомлялося, що Китай запустить місію Shenzhou 12 з трьох астронавтів на перший модуль нової орбітальної станції. Космічний корабель Shenzhou 12 повинен стикуватися з модулем космічної станції Тяньхе. У центр запуску супутників Цзюцюань доставили для запуску космічний корабель і ракету Long March 2 ° F.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу