Кабмін призначив главу Інспекції містобудування

Поділитися:

Головою Державної інспекції архітектури та містобудування став Семен Кривонос. Чиновник був призначений Кабінетом міністрів на засіданні в середу.

Відомо, що Кривонос раніше працював директором громадської організації “Офіс простих рішень і результатів”, засновниками якої вказані Міхеіл Саакашвілі і Олександр Ольшанський.

Минулого року згідно з поданою декларацією, він заробив в цій організації 405,29 тис. грн. Раніше Кривонос також входив до складу політради партії “Рух нових сил” Саакашвілі, був першим заступником Одеської митниці, коли обласну адміністрацію очолював колишній президент Грузії. До цього з 2011 року працював в органах держреєстрації Мін’юсту в Київській та Одеській областях.

Також Семен Кривонос вказав роботу на посаді в.о. директора ДП “Племінний завод Плосківський”, де отримав 12,4 тис. грн зарплати, а також роботу за сумісництвом юридичним консультантом КП “Київблагоустрій”, де отримав 114,32 тис. грн.

Слід зазначити, що Кривоніс володіє часткою 33% в ТОВ “Глобал Лігал Консалтинг Компанії”, 100% – в ТОВ “Б6”, а також є основним власником фермерських господарств “Ольга” і “Колос”.

Нагадаємо, що за нового міністра енергетики планує голосувати парламент на цьому тижні. Для цього збираються провести додаткове позачергове засідання.

Раніше повідомлялося, що Кабмін може знову розглянути питання призначення нового члена Нацкомісії з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Про це заявив виконуючий обов’язки міністра енергетики Юрій Вітренко.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу