Геннадій Корбан більше не співвласник «Цитрусу»

Поділитися:

Бізнесмен Геннадій Корбан більше не співвласник мережі магазинів «Цитрус». Відповідне рішення ухвалив суд – повідомили журналісти з посиланням на дані Єдиного реєстру юридичних осіб, передає телеканал «Перший Діловий».

За даними слідства, Корбан придбав 50% акцій «Цитрусу» у іншого співвласника – Дмитра Зінченка на початку минулого року. Однак суд вирішив, що під час підписання угоди не було дотримано процедури. Адже до матеріалів справи не додали доказів письмового повідомлення партнерів щодо продажу частки. Якщо один із співвласників хоче продати свою частку, то він спочатку має письмово повідомити інших учасників компанії про свій намір – йдеться у повідомленні суду.

Наразі власниками мережі залишилися Григорій Топал та Дмитро Зінченко. За даними ЗМІ, конфлікт між співвласниками тривав кілька років. Влітку 2020-го Зінченко заявив про спробу рейдерського захоплення компанії, звинувативши в цьому Топала.

Як відомо, Геннадій Корбан подав позов до співвласника мережі «Цитрус» Григорія Топала на 1 мільярд гривень. Проте суд відхилив його.

Як повідомлялося, олігархи отримуватимуть газ за пільговою ціною.

Також ми писали, що Україна програла в судах із олігархами понад 20 млрд гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу