11 земельних ділянок банку «Аркада» продадуть на аукціоні

Поділитися:

Незабаром відбудеться повторний продаж активів неплатоспроможного банку «Аркада». Як лоти Фонд гарантування пропонує інвесторам 11 земельних ділянок різних площ та цін. Аукціон відбудеться 23 листопада 2021 року.

Аукціон пройде у форматі онлайн на спеціальному електронному майданчику. Щоб стати учасником торгів, необхідно зареєструватися.

Інвесторам пропонуються 11 земельних ділянок, які раніше належали «Аркаді». Знаходяться вони у досить мальовничому місці України, з добре розвиненою інфраструктурою, а саме у селищі Михайлівка-Рубежівка (Київська область).

У всіх ділянок різна площа: від 5,53 га до 8,77 га. Загальна площа займає 86,51 га. Відповідно і ціни різняться: від 5,02 мільйона гривень до 7,96 мільйона гривень.

Всі ці ділянки призначені для особистого господарства. Враховуючи, що в селищі вже налагоджено інфраструктуру, є всі необхідні комунікації, а поряд з ділянками сосновий ліс, Генеральські озера та Бучанське водосховище – це вигідна для інвестицій пропозиція з метою збудувати сучасні котеджі.

У Фонді гарантування зазначили, що всі отримані кошти з продажу лотів підуть на погашення кредитів банку «Аркада».

Раніше ми писали про успішну роботу електронних торгів. Лише за останній місяць (жовтень 2021 року) реалізовано лотів на суму 1,2 мільярда гривень.

Нагадаємо, що ділянки банку «Аркада» вже одного разу були виставлені на торгах.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу