УЕБ стала лідером із продажу системи Prozorro

Поділитися:

У системі Prozorro.Продажі за останній місяць електронні майданчики реалізували лотів майже на 1,2 млрд грн. Згідно з даними, у жовтні поточного року успішними стали близько 3,4 тисячі електронних аукціонів, а це понад 40% від загальної кількості.

Лідером системи Prozorro у жовтні стало ТОВ «‎Українська енергетична біржа» (УЕБ)‎. Зокрема УЕБ було охоплено майже 26,5% торгів, тим самим вона випередила найближчого конкурента більше, ніж удвічі. Завдяки УЕБ бюджети різних рівнів поповняться сумою 305 млн грн.

‎За підсумками жовтня ми ще раз довели, що є професійними та досвідченими учасниками на ринку як біржових, так і електронних торгів Прозоро.Продажі. За роки роботи в цій системі наша команда привела учасників майже на 3 тисячі аукціонів, і близько 90% з них стали переможцями. За цей час вони поповнили бюджети різних рівнів на суму понад 3,5 млрд грн», — заявив генеральний директор УЕБ.

Раніше ми повідомляли, що а Українській енергетичній біржі (УЕБ) середня стартова ціна природного газу почала знижуватися. Відтак, у газотранспортній системі на вересневий ресурс зафіксоване найбільше зниження — 3,12%.

Також зазначалось, що в Україні може з’явитися новий ціновий індикатив на електроенергію у зв’язку зі змінами у вітчизняному законодавстві.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу