Президента МАУ звинуватили у зловживанні владою

Поділитися:

За фактом зловживання владою судитимуть президента авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» та екскерівника держпідприємства «Міжнародний аеропорт Бориспіль» Євгенія Дихне. Про це повідомили його адвокати.

Посадовцю вручили обвинувальний акт і матеріали справи направили до суду.

Кримінальну справу відкрили за статтею 364 ч.2 Кримінального кодексу – зловживання владою чи службовим становищем.

За словами адвокатів, детективами Національного антикорупційного бюро було зібрано 41 том матеріалів справи, де немає доказів причетності їхнього клієнта до вказаного правопорушення.

За версією слідства, Дихне, у 2016 – 2017 роках, перебуваючи на посаді виконувача обов’язків директора міжнародного аеропорту «Бориспіль», підписував неправомірні договори оренди приміщень аеропорту.

Розглядатиме справу Вищий антикорупційний суд.

Раніше ми писали, що мисливська база колишнього міністра-втікача Олександра Клименка – більше не під арештом. Відповідне рішення ухвалив Вищий антикорупційний суд.

Також ми писали, що суд Європейського Союзу анулював санкції по відношенню до Віктора Януковича. Але це не означає, що президент-утікач знову вільний у пересуванні, а його рахунки розблокують. Адже західна Феміда ухвалила рішення стосовно тих обмежень проти Януковича, які вже втратили чинність. А оскільки євроспільнота переглядає санкційний список щороку, то Віктор Янукович і надалі у ньому значитиметься.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу