В ОП створили делегацію для переговорів з ЄБРР

Поділитися:

Для переговорів з Міжнародним банком реконструкції та розвитку щодо укладення Договору гарантії та договору гарантії Фонду чистих технологій президентом України Володимиром Зеленським була створена делегація. Відповідне розпорядження опубліковане на сайті глави держави.

«Утворити делегацію України для участі в переговорах з Міжнародним банком реконструкції та розвитку щодо укладення Договору гарантії та договору гарантії Фонду чистих технологій між Україною та міжнародним банком реконструкції та розвитку», – наголошується в документі.

Відомо, що до складу делегації увійшли 20 осіб, його головою Президент призначив Юрія Власенка – першого заступника міністра енергетики.

Слід зазначити, що глава держави також уповноважив міністра фінансів Сергія Марченка на підписання Договору гарантії та договору гарантії Фонду чистих технологій між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Нагадаємо, що підтримка туристичної галузі, яка сильно постраждала від коронавірусних обмежень – основний пріоритет роботи Європейського банку розвитку і реконструкції в Україні. Відомо, що понад 90% підприємців з цієї сфери – представники малого і середнього бізнесу. А діяльність ЄБРР як раз і спрямована на підтримку цього сегмента.

Раніше повідомлялося, що Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) відпрацьовує в Україні ряд проектів на суму близько $ 55 млн. Відомо, що мова йде про «Програму інновацій в ланцюжку вартості стійкої біоенергетики».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу