Зеленський прокоментував поведінку своїх соратників і конкурентів

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що йому соромно за деяких людей, які працювали з ним за час його президентства. Глава держави вважає, що це його відповідальність.

Про це Зеленський сказав на пресконференції 20 травня, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

“За деякі кроки деяких людей, які поруч зі мною є були, дійсно соромно. І я вважаю, якщо це невеликі їх промахи, треба пробачити, і вони повинні виправлятися, показувати це. Треба давати другий шанс, якщо вони не злодії. Я завжди давав людям другий шанс. Іноді навіть третій. Те, що вони такі, це моя відповідальність”, – сказав Зеленський.

Відповідаючи на питання про ставлення з експрезидентом Петром Порошенко, він заявив, що не має з ним жодних зустрічей, “сентиментом” і розмов, незважаючи на те, що Порошенко нібито робив спроби вибудувати відносини.

“Я вже став його вироком, він тільки не хоче усвідомити, що сталося. Він зробив дуже багато чого поганого, коли був президентом. Це все наздожене. Це карма… Це відбувалося у них кожен день, це жах, я не хочу говорить про деталі, операції, бізнес. Спеціальні блокади, щоб заробляти гроші, про Крим, багато чого…”, – заявив Зеленський.

Також Зеленський вважає справедливим звільнення Андрія Коболєва з посади голови правління НАК “Нафтогаз України”.

“Нафтогаз”, не дивлячись на корпоративну реформу, повинен наповнювати бюджет, згідно з їхнім обіцянкам і планам роботи. “Нафтогаз” показав мінус 11 млрд збитків в цьому році. Кабмін ухвалив рішення як головний акціонер змінити главу правління… Я впевнений, що збитків таких не буде”, – заявив глава держави.

Він акцентував увагу на тому, що державні компанії повинні бути прибутковими.

Нагадаємо, раніше президент заявив, що завершенням програми президента України “Велике будівництво” стане створення в Україні мережі нормальних доріг.

Також ми писали, що президент України Володимир Зеленський прокоментував обшуки в КМДА і свої відносини з главою КМДА Кличком. Про це президент заявив під час прес-конференції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу