Зеленський розповів, коли закінчиться «Велике будівництво»

Поділитися:

Завершенням програми президента України “Велике будівництво” стане створення в Україні мережі нормальних доріг.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив сьогодні на пресконференції, присвяченій другій річниці його президентства, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

“До мене не будувалися дороги. Нормально не будувалися в тому темпі і якості… Це одна з обіцянок. Дороги повинні бути вітриною нашої держави. Це допомагає людям, ДСНС, медицині. Я програму “Велике будівництво” закінчу, коли закінчаться погані дороги. Я відповідаю за цю якість, ставлю питання щодо кошторисів. Я не бачу, що я роблю поганого, я не лізу в фінансову частину, мене цікавлять темпи, якість…”, – зазначив глава держави.

Зеленський заявив, що на сьогодні важко залучати інвесторів в Україну. Багато з них на тлі війни на Донбасі не хочуть ризикувати капіталом.

“Залучати інвесторів, повірте мені, дуже важко. Вони не хочуть ризикувати капіталом. У нас є, на жаль, ризиковані місця уздовж контактної лінії на Донбасі”, – заявив він.

За його словами, саме з цієї причини економічний форум проводили в Маріуполі, щоб інвестори бачили, що там безпечно. І саме з цієї причини він разом з офіційними представниками інших країн відвідує Донбас.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прокоментував обшуки в КМДА і свої відносини з главою КМДА Кличком. Про це президент заявив під час прес-конференції.

Раніше повідомлялося, що 12 травня працівники прокуратури Києва і Держфіскальної служби влаштували обшуки у Київській мерії, Київавтодорі та і підрядників Київміськради через можливе розкрадання бюджетних коштів і уникнення сплати податків.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу