«Ми з Кличком – не конкуренти. Мій глава Офісу Президента хабарі не бере» – Зеленський

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський прокоментував обшуки в КМДА і свої відносини з главою КМДА Кличком. Про це президент заявив під час прес-конференції.

“Ставлюся з повагою до всіх його перемог, які були до того, як Кличко прийшов у політику”, – зазначив президент.

Щодо обшуків Зеленський заявив, що це питання до правоохоронців.

“Це питання до правоохоронців, які провели чи 50, чи то 60 обшуків у оточення Кличко. Не треба було красти з бюджету України. Я з його оточенням не знайомий. У нього є вся повнота влади. Я знаю, що коли партії сперечаються, після виборів була мова, що секретар був з іншої партії, мер попросив мене, щоб цього не було. Я сказав, що не хочу в це втручатися”, – додав він.

Також Зеленський відповів про те, чи конкурент йому Кличко на президентських виборах.

“По-перше, ще про другий термін ніхто не говорив. По-друге, Кличка вибирала не Україна, а Київ. По-третє, є соцопитування, які все пояснюють. По-четверте, мій глава Офісу не бере хабарів, тому ми – не конкуренти”, – зазначив Зеленський.

Ранше повідомлялося, що 12 травня працівники прокуратури Києва і Держфіскальної служби влаштували обшуки у Київській мерії, Київавтодорі та і підрядників Київміськради через можливе розкрадання бюджетних коштів і уникнення сплати податків.

Також ми писали, що стало відомо, у рамках якого кримінального провадження були проведені обшуки 12 травня у соратника голови Київської міської держадміністрації Віталія Кличка – голови виконавчого комітету політичної сили «Удар» Артура Палатного.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу