У МВС спрогнозували спад злочинності в зв’язку з санкціями РНБО

Поділитися:

Впровадження санкцій відносно лідерів організованих злочинних угруповань – так званих “злодіїв в законі” – істотно вплине на зниження рівня злочинності в Україні. Таку заяву зробили в Міністерстві внутрішніх справ України.

Так, згідно з рішенням РНБО, 557 “злодіїв в законі” і 111 кримінальних авторитетів, які є іноземними громадянами, більше не зможуть в’їхати в Україну. Крім того, рішенням уряду їм буде зупинено оформлення будь-яких дозвільних документів на право перебування в країні. Ті іноземні кримінальні авторитети і злодії в законі, які ще залишилися в Україні, будуть примусово виселені в найкоротші терміни. При цьому їхні активи будуть заморожені, а будь-яка економічна діяльність на території нашої країни буде заборонена. Також, кримінальні авторитети і злодії в законі з України будуть притягнуті до відповідальності.

“Рішення РНБО істотно вплине на зниження рівня злочинності в багатьох сферах життя суспільства, зробить країну більш безпечною і стабільною”, – вважають в МВС.

Нагадаємо, що Рада національної безпеки і оборони України на засіданні 14 травня вирішила ввести санкції проти понад 550 «злодіїв в законі», заявив президент України Володимир Зеленський під час відеозвернення.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві внутрішніх справ повідомляють про викриття діяльності в Україні фінансової піраміди на 150 млн гривень. Як повідомляє прес-служба МВС, схему організували чотири людини.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу