«Енергоатом» буде судитися з РФ за кримські активи

Поділитися:

ДП «НАЕК «Енергоатом» та Міжнародна юридична фірма Shearman & Sterling працюватимуть у якості партнерів у справі про кримські активи державної компанії. У договорі прописано надання послуг для ведення юридичної суперечки з Російською Федерацією. Про це повідомили в пресслужбі «Енергоатому».

Відомо також, що дана міжнародна юридична фірма вже не раз була учасником подібних справ, тобто має величезний практичний досвід в питаннях, які необхідно вирішити Україні.

Раніше повідомлялося, що ЄС ще на рік продовжив санкції для росіян. Відомо, що санкції продовжили до 16 жовтня 2021 року. Вони стосуються осіб і організацій, які несуть відповідальність за розробку і використання хімічної зброї. Санкції включають заборону на поїздки до ЄС і заморожування активів осіб, а також заморожування активів підприємств.

Також ми писали й про те, що «Ощадбанк» не може отримати свої гроші через міжнародний арбітраж. Позов фінустанови до Російської Федерації за експропріацію активів «Промінвестбанку» в Криму під загрозою зриву. А все тому, що Верховний суд прийняв до розгляду апеляційну скаргу на цей процес від компанії «ІКБ-Інвест».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу