Заборгованість по зарплаті зросла на 6,5% за місяць

Поділитися:

До першого листопада борги всіх роботодавців України з оплати праці своїх працівників піднялися до 3 млрд 792 млн гривень.

Про це 28 листопада інформували в Держстаті України (Державній службі статистики).

У Держстаті уточнили, що борги із зарплати в жовтні в порівнянні з вереснем поточного року збільшилися на шість з половиною відсотка.

Наведено також цифри щодо діяльних наразі підприємств. Заборгованість підприємств в активній фазі склала 2,526 млрд грн до першого листопада. Що на майже 9 відсотків перекрило показники вересня.

Водночас борги з оплати праці скоротилися у підприємств Рівненської, Чернівецької, Кропивницької, Тернопільської, Дніпровської, Київської, Закарпатської та Одеської областей.

Нагадаємо, державне підприємство «Електроважмаш» почало погашати заборгованість перед своїми співробітниками по зарплаті.

Також раніше ми написали про те, що за даними Державної служби статистики, у вересні 2020 року заборгованість підприємств з виплати заробітної плати в Україні зросла на 4,1% в порівнянні з серпнем. Відомо, що за станом на 1 жовтня заборгованість склала 3,56 млрд грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу