Юрій Вітренко прокоментував своє призначення

Поділитися:

Зміна керівництва «Нафтогазу» не суперечить нормам міжнародної політики. Так вважає новообраний міністр енергетики Юрій Вітренко. Він переконаний, що кадрові ротації у держкомпанії не вплинуть на відносини з міжнародними партнерами. Про це розповіли журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Також Вітренко наголосив, що не бачить проблем у звільненні Наглядової Ради «Нафтогазу». Каже: її потрібно швидко оновити, як це відбувається в інших розвинених країнах. Аби не допустити неефективного управління. Не бачать проблем у звільненні голови «Нафтогазу» Андрія Коболєва та урядовці. Вони переконані, що кадрові зміни ніяк не вплинули на перемовини України з міжнародними партнерами. Адже західні кредитори більше переймаються завершенням реформи правосуддя та антикорупційної системи.

Це стосується Національного антикорупційного бюро, Нацагентства із запобігання корупції та іншого антикорупційного законодавства. А от розвиток реформи корпоративного управління, кажуть – уже на третьому-четвертому місці – разом із великою приватизацією та іншими реформами.

Раніше повідомлялося, що Вітренко заявив про можливі нові позови до «Газпрому».

Також ми писали про те, що Вітренко розповів, як від’єднатись від російської енергосистеми.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу