Влада продовжила повноваження голови УЗ та низки членів наглядової ради

Поділитися:

У компанії заявили про те, що Кабінет Міністрів ухвалив рішення пролонгувати повноваження голови «Укрзалізниці» поряд із кількома членами наглядової ради. Також відомо про кадрові оновлення та переміщення.

Таким чином голова Акціонерного товариства «Укрзалізниця» Олександр Камишин обійматиме посаду ще мінімум три місяці, до 31 березня 2022 року. Те саме стосується чотирьох членів правління, що залишилися виконувати свої повноваження до зазначеного періоду.

Водночас наголошується, що рішення ухвалене на тлі того, що незабаром «УЗ» дочекається затвердження Кабміну про новий склад наглядової ради, який, як планується, має протягом певного терміну «підсилити ефективність корпоративного управління в компанії», а також ознайомитись з усією поточною глибинною ситуацією менеджменту. Після цього наглядова рада має запропонувати реальні ідеї для оновлення складу правління «УЗ» або його затвердження.

Відомо, що відтепер Роман Черницький, залишивши посаду члена дирекції, обійме крісло директора з інфраструктури компанії. Призначені також на посади глава вертикалі виробничих потужностей, який відповідає за вагоноремонтні та локомотиворемонтні заводи, за виробництво шпал та інші, та виконувача обов’язків щодо розвитку та виконання програми «Велике будівництво» на УЗ».

Нагадаємо, у Рахунковій палаті підрахували збитки УЗ. Левова частка, 11 мільярдів гривень – це невиконання планових доходів від вантажних перевезень.

Також ми повідомляли про те, що Укрзалізниця провела низку заходів щодо додаткових перевезень до Новорічних свят.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу