В Україну йде завірюха

Поділитися:

Незважаючи на те, що в Україні трохи потепліло, незабаром повернуться снігопади. Зараз країну огорнули тумани, а через плюсову температуру повітря вдень і мінусову вночі на дорогах утворилася ожеледь.

Проте вже за тиждень календарна зима проявить себе як слід. Синоптики прогнозують, що 17 січня 2022 року у Карпатах випаде сніг на рівні 10 сантиметрів. На Сході та Півночі країни очікується сніговий покрив заввишки від 5 до 13 сантиметрів.

Більше того, за синоптичними даними, буквально наступного дня, 18 січня, у тих же Карпатах висота снігу підвищиться до 58 сантиметрів. Тобто за добу намітить близько півметра опадів. А у східній та північній частинах очікується за добу плюс близько 23 сантиметрів снігу, у центральному та західному регіонах від 4 до 10 сантиметрів.

Нагадаємо, нещодавно в Україні рятувальники оголосили штормове попередження. У деяких регіонах очікується мокрий сніг, а на дорогах ожеледиця.

Також ми повідомляли про те, що столична влада обмежила в’їзд вантажівок до Києва. Заходи вжито для того, щоб спецтехніка могла розчищати дороги від опадів у вигляді мокрого снігу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу