У столиці обмежений в’їзд вантажівок

Поділитися:

Стало відомо, що Київська влада прийняла рішення обмежити до столиці в’їзд вантажних машин, починаючи з ночі на 9 січня та протягом наступних кількох діб. Причина таких заходів – погіршення погодних умов. Зокрема найближчим часом очікуються сильні опади у вигляді мокрого снігу.

У КМДА зазначили, що у столиці розпочнуться сильні опади. Випаде мокрий сніг, через що можуть виникнути затори та небезпечні ситуації на дорогах. З метою, щоб снігоприбиральна техніка ефективніше справлялася з розчищенням доріг, було ухвалено рішення тимчасово обмежити в’їзд вантажних автомобілів до Києва.

Також в адміністрації столичної влади повідомили, що спецтехніка розпочне роботи з початку опадів. Для обробки протиожеледними засобами та розчищення доріг, тротуарів та мостів у «Київавтодорі» є в наявності та в робочому стані 458 одиниць основної техніки та 128 – додаткової.

Адміністрація Києва звернулася до водіїв з проханням за можливості користуватися громадським транспортом, щоб уникнути утворення пробок на дорогах, що значно ускладнить роботу спецтехніки. «А також не паркувати автомобілі на узбіччях доріг та у заборонених для цього місцях. Автомобілі, які заважають роботі спецтехніки, можуть бути евакуйовані», – попередили у КМДА.

Нагадаємо, нещодавно в Україні рятувальники оголосили штормове попередження. У деяких регіонах очікується мокрий сніг, а на дорогах ожеледиця.

Також ми повідомляли про те, що в Закарпатській області низка приватних дворів постраждала від підтоплень через сходження двох селевих потоків на тлі погіршення погоди.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу