В Україні з’явиться альтернатива камерам відеофіксації

Поділитися:

В Україні з’явиться альтернатива камерам відеофіксації, яка буде працювати за алгоритмом автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху в мобільному додатку. Про це свідчать дані презентації нової розробки стартапу dashcamua.

Повідомляється, що новий метод зможе забезпечити кращий контроль за дотриманням правил на українських дорогах.

Зокрема, кожен з водіїв зможе на свій розсуд встановити в свій мобільний девайс додаток, завдяки якому водій зможе фіксувати порушення ПДР з боку іншого суб’єкта дороги.

Повідомляється, що зняти можна буде як зустрічний, так і попутний транспорт, а сама програма буде працювати на абсолютно безкоштовних умовах.

Іншими словами, українці зможуть приміряти на себе роль патрульних і відправляти в поліцію ролики з порушеннями всього лише в кілька кліків.

Передбачається, що це не тільки позитивним чином вплине на рух на дорогах, а й додатково простимулює українців і суспільство боротися зі злочинністю.

Нагадаємо, що з 1 червня в Україні стартувала нова система відеофіксації порушень ПДР.

Вже через 3 дні після введення на дорогах автоматичної відео і фотофіксації порушень правил дорожнього руху, 2400 водіїв отримали так звані «листи щастя». Ще через 2 дня, кількість «щасливчиків» збільшилася до 200 000 чоловік.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу