Українці скаржаться на роботу «Приватбанку»

Поділитися:

Клієнти ПриватБанку стали масово скаржитися на цілий ряд обмежень з боку найбільшого банку країни. Крім затягування платежів і помилок зарахування коштів через Приват24, ПриватБанк блокує карти клієнтів і відмовляє в обслуговуванні не пояснюючи причин.

Так, найбільш численними стали такі скарги:

  1. ПриватБанк зараховує надходження на карти до доходів фізосіб і порівнює їх із зазначеними в анкеті.
  2. Затягування платежів через Приват 24 (терміном до трьох днів).
  3. ПриватБанк блокує карту, якщо клієнт не проходить регулярну ідентифікацію.
  4. ПриватБанк блокує рахунки, якщо на них падають непідтверджені або підозрілі, з точки зору банку, платежі.
  5. ПриватБанк став відмовляти людям в обслуговуванні.

Експерти запевняють, що в кожному випадку клієнт банку може оскаржувати дії співробітників Привату в суді. Але відразу потрібно готуватися до затяжної тяжби на кілька років. Тому можна вибирати альтернативні методи боротьби з діями фінансистів.

Юристи радять описати свою проблему з максимумом деталей на розкручених банківських форумах, де акредитований “ПриватБанк” та може досить оперативно реагувати на скарги, які шкодять репутації.

Є й інший варіант: звертатися зі скаргою до Національного банку, який з недавніх пір зацікавився захистом прав споживачів і став сильніше тиснути на банки, які порушують права клієнтів.

Нагадаємо, що в Національному антикорупційному бюро України заявили, що поточні збитки по частині кримінального провадження в справі про «ПриватБанку» перевищують позначку в 100 млрд гривень. Про це заявив глава відомства для українських ЗМІ.

Чиновник повідомив, що обсяги розслідування дуже великі і сама справа зараз знаходиться на досудовій стадії розслідування.

Раніше повідомлялося, що «Приватбанк» виставив на майданчик OpenMarket (ДП «сетах») один зі своїх активів. Йдеться про нафтобазу в невеликому селищі Затишшя в Одеській області. Точна адреса об’єкта – сел. Затишшя, вул. Зелена, 5.

У складі об’єкта – адмінбудинок площею понад 250 квадратних метрів, власна лабораторія (близько 88 кв.м), пожежне депо (близько 140 кв.м), насосна (трохи більше 65 кв.м), резервуари. Таже є і будівля КПП – його розмір не перевищує 50 кв.м.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу