Українським судам не вистачає грошей

Поділитися:

В останні тижні побільшало листів зі зверненнями від судів із різних регіонів України. Всі вони мають одну тему – не вистачає грошей, низька зарплатня у робітників тощо. Станом на зараз в Україні збирають статистику, яка підтвердить ситуацію, а вже потім можна розробляти план дій задля покращення ситуації.

Натомість відомо, що існує інтерактивна мапа – її веде Вища рада правосуддя. З інформації, що є там, можна зробити висновок, що найбільше сигналів йде з Львівщини та Дніпропетровщини. Цікаво, що є регіони, де немає подібних проблем, адже з них повідомлення такого типу не надходять. Йдеться про Луганську та Запорізьку області, Івано-Франківщину та Сумщину.

Раніше повідомлялося, що Верховний суд зайнявся «Дельта-банком» і офшорами. Слідство вважає, що розтрата відбувалася через подальшу передачу «Дельта-банком» коштів як заставу австрійській фінустанові Meinl Bank Aktiengesellschaft за зобов’язаннями фірми Silisten Trading Limited, які потім списали й перерахували іншим фірмам та приватним особам.

Також ми писали, що суд заарештував експершого заступника голови правління «ПриватБанку».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу