У “Центренерго” – новий глава

Поділитися:

«Центренерго» очолив заступник голови фонду державного майна Денис Кудрін. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу, посилаючись на відповідне рішення наглядової ради компанії.

Керувати держкомпанією Кудрін буде до того моменту, поки не визначиться переможець конкурсу на цю посаду.

Потенційних кандидатів спочатку вибере міжнародне агентство з підбору персоналу. Далі претенденти пройдуть перевірку і вже тоді буде визначатися конкурсна комісія при Кабінеті міністрів.

Як відомо, топ-менеджерів «Центренерго» фонд держмайна змінив минулого тижня, усунувши з посад людей, наближених до Ігоря Коломойського. Що викликало опір і, щоб представити нових керівників, довелося навіть викликати поліцію.

Нагадаємо, що менеджмент ПАТ «Центренерго» був змінений фахівцями Фонду Держмайна, оскільки у них було різне бачення того, як повинна рухатися компанія. Про це повідомив заступник голови ФДМ.

Раніше повідомлялося, що Фонд держмайна призначив виконуючого обов’язки гендиректора: ним став Юрій Власенко, який, як ще ряд співробітників (всього дев’ять топ-менеджерів) працював тривалий час в «Донбасенерго».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу