У серпні «Укрзалізниця» відновить залізничне сполучення повністю

Поділитися:

У перших числах серпня поточного року державна компанія-перевізник АТ «Укрзалізниця» збирається відновити залізничне сполучення з усіма регіонами України. Це можливо, в разі сприятливої ​​епідеміологічної ситуації, як вказує керівництво компанії.

Відзначимо, що офіційно на полях держави карантин було продовжено аж до 31 липня і в разі ослаблення обмежень і меншої захворюваності серед українців, компанія буде готова відкрити сполучення з усіма куточками країни.

Поки що на підприємстві зважилися відновити лише третину від всієї сукупності рейсів.

Також компанія змушена вводити обмеження на кількість пасажирів у вагонах для дотримання заходів безпеки.

«Це 2 пасажира в купе і СВ, в плацкартних – в шаховому порядку. Але навіть з цими обмеженнями завантаженість поїздів становить близько 90%. У разі збільшення попиту ми будемо збільшувати кількість поїздів», – йдеться в повідомленні« Укрзалізниці».

Відзначимо, що в цілях безпеки громадян, перед поїздкою кожному українцеві зроблять скринінг температури. Також жителі повинні носити маски та використовувати інші засоби індивідуального захисту.

Раніше український перевізник «Укрзалізниця» не могла відновити діяльність через відсутність відповідної заяви з боку місцевої влади.

Тим часом компанія оновлює інфраструктуру електропостачання. Ремонтні роботи виконуються на Донецькій, Південно-Західної, Одеської та Придніпровської залізниці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу