У Держбюджеті наступного року хочуть переглянути кошти на облаштування кордонів

Поділитися:

Під час брифінгу, що відбувся у Луцьку, міністр внутрішніх справ України заявив, що влада має намір переглянути та передбачити фінансування на зміцнення українських кордонів. Зокрема, йдеться про кордон із Білорусією.

Денис Монастирський зазначив, що вже зараз секретар Служби нацбезпеки та оборони зазначив один із головних планів України – зміцнити українсько-білоруські кордони. На здійснення цієї мети знадобиться відповідне додаткове виділення коштів, які мають бути передбачені у державному бюджеті на 2022 рік.

Наразі, за словами міністра, на кордонах спостерігається наплив мігрантів. Отже необхідно вжити всі запобіжні заходи, зокрема зміцнювати кордони тимчасовими спорудами.

Секретар РНБО висловив подяку тим мешканцям прилеглих регіонів, де облаштовані українсько-білоруські кордони за те, що вони добровільно розмістили у себе прикордонників, а також тим, хто захищатиме кордони у разі незаконного їх перетину.

Раніше ми писали про те, що Україна вже зміцнює кордони. Туди стягується техніка, безпілотники та додаткові збройні сили.

Також ми повідомляли про плани МВС посилити кордони із Білоруссю.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу