Третя спроба. IKEA відкриває свій перший український магазин в жовтні

Поділитися:

Корпорація IKEA готується до відкриття магазину в Торгово-розважальному центрі Blockbuster Mall. Зараз в приміщенні проводяться ремонтні роботи.

Варто відзначити, що компанія вже втретє намагається відкрити свою точку, якщо не брати до уваги провальний досвід онлайн-продажів. Відкриття магазину заплановано на жовтень-листопад 2020 року.

Керівник мережі магазинів каже, що ремонт в приміщенні, площа якого 5 тисяч квадратних метрів, йде повним ходом. Однак, в прес-центрі шведської фірми дану інформацію не коментують.

Нагадаємо, що великий шведський продавець меблів і продукції для будинку IKEA призупинив оформлення нових замовлень на просторах українського інтернет-магазину.

Ми також повідомляли, що Earthsight (англійська некомерційна організація, яка використовує поглиблені розслідування для виявлення екологічних і соціальних злочинів, несправедливості і зв’язків з глобальним споживанням) провела розслідування незаконних рубок в Україні. Розслідування виявило використання нелегально зрізаного українського бука при виробництві складних стільців Terje, які продаються в магазинах IKEA.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу