Суддю Чауса госпіталізували

Поділитися:

Колишнього суддю Дніпровського районного суду міста Києва Миколу Чауса госпіталізували через нібито проблеми зі слухом. Через це тимчасово призупинено судовий розгляд стосовно нього у Вищому антикорупційному суді (ВАКС), кажуть у Центрі протидії корупції.

«‎Обвинувачений у корупції колишній суддя Дніпровського районного суду Києва Микола Чаус не прийшов на сьогоднішнє засідання Вищого антикорупційного суду. Суду надали довідку, що Чауса госпіталізували через нібито проблеми зі слухом»‎, — йдеться в повідомленні.

Згідно з нормами Кримінального процесуального кодексу України, серед поважних причин, за яких обвинувачені можуть не прибувати до суду, є тяжка хвороба або перебування в закладі охорони здоров’я.

«‎Тому Вищий антикорупційний суд планує направити запит до медзакладу, щоб перевірити, чи справді Чаус не може тимчасово залишити лікарню для участі в суді. Наступне засідання призначено на 21 грудня», — наголошують у ЦПК.

Раніше ми повідомляли, що обвинувальний акт щодо колишнього судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса, якому закидають хабарництво, передали до суду.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу