Суддя Чаус через суд хоче поновитися на посаді

Поділитися:

Скандальна історія судді Миколи Чауса, підозрюваного в хабарництві, а потім – зниклого, викраденого, переховуваного в Молдові, і знов таки – знайденого без одягу на Вінничині, набуває несподіваного продовження: тепер Чаус – через суд – хоче поновитися на посаді. Про це повідомляє «Перший Діловий».

При цьому в позовній заяві просить навіть не про повернення до Феміди, а про скасування тих вердиктів, якими його, власне, і позбавили мантії. Примітно, що Чаус, якого викрили на хабарі у 150 тисяч доларів, пізніше закопаних на власному подвір’ї, оскаржує своє відсторонення не будь-де, а в Окружному адміністративному суді Києва, де головує не менш одіозний суддя – Павло Вовк, підозрюваний в ухвалені завідомо неправомірних вердиктів на користь певних політичних і бізнесових груп.

Раніше ми повідомляли, що колишнього суддю Дніпровського районного суду міста Києва Миколу Чауса госпіталізували через нібито проблеми зі слухом.

Також ми писали, що обвинувальний акт щодо колишнього судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса, якому закидають хабарництво, передали до суду.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу