Суд по Олександру Тупицькому знову закінчився нічим

Поділитися:

Олександр Тупицький нарешті таки припинив ігнорувати судові засідання у власній справі, але тепер суд ніяк не визначиться із запобіжним заходом, що люди у мантіях мали обрати ще 8 червня. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Нинішнє слухання знову закінчилося нічим: спершу судді оголосили перерву, а потім і взагалі перенесли засідання на 4 серпня.

Але в Конституційний суд Тупицький більше не повернеться за будь-яких обставин – певен представник Президента в КСУ Федір Веніславський.

За його словами, проти Тупицького відкрито вже декілька кримінальних проваджень, крім того, наявні різні важелі – рішення великої палати Верховного суду, Ради нацбезпеки та оборони тощо.

Нагадаємо, що главу Конституційного суду Олександра Тупицького запросили на зустріч до Офісу Генерального прокурора України. Візит призначений на п’ятницю, 16 липня.

Подробиці щодо запрошення розповів особистий адвокат Тупицького. Він сказав, що його підопічного запросили в офіс генпрокурора на ранок п’ятниці, на 11:00. Йдеться про вручення Тупицькому підозри.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу