Стратегія розвитку Донбасу запрацює наступного року

Поділитися:

Стратегія економічного розвитку Донецької та Луганської областей почне працювати з січня 2022 року. Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

“Ми собі ставимо таку амбітну мету – реально стратегія почне працювати з 1 січня 2022 року, коли всі інші законодавчі ініціативи будуть прийняті і почнеться реалізація”, – повідомив заступник міністра Ростислав Замлинський.

Відомо, що проект документа планують направити на узгодження центральним органам виконавчої влади вже на початку травня, після чого законопроект буде розглянутий на засіданні уряду. Далі до Стратегії буде розроблений план заходів на найближчі два роки.

Нагадаємо, що Російська окупація і бойові дії завдали непідконтрольній частині Донецької області більше ніж 1,3 трильйона російських рублів. Про це повідомили в так званій «громадської комісії з оцінки економічного збитку».

Раніше повідомлялося, що в 2021 році найбільше фінансування з боку Фонду регіонального розвитку отримає Донецька область. Про це повідомляє заступник міністра громад і територій.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу