США подарували українським копам 66 позашляховиків

Поділитися:

Посольство США на своєму сайті повідомило про передачу Національній поліції України 66 позашляховиків. Передача автомобілів сталася в рамках підтримки програми “Поліцейський офіцер громади” для сіл і селищ по всій країні.

На сьогоднішній день Відділ з правоохоронних питань Посольства США подарував вже 124 транспортних засоби.

“Ми з гордістю підтримуємо наших українських партнерів, які працюють над тим, щоб забезпечити доступ до якісної служби поліції в сільській місцевості. Підвищуючи безпеку в територіальних громадах, ця програма також сприяє реформі децентралізації уряду України. Програма вже допомогла Національній поліції відібрати, навчити і екіпірувати 251 поліцейського, які зараз проходять службу в 164 територіальних громадах в семи областях, забезпечуючи понад двом мільйонам українців доступ до служби поліції “, – сказано в повідомленні американського посольства.

Нагадаємо, що Посольство України в Сполучених Штатах Америки назвало офіційну дату відновлення прийому відвідувачів з консульських питань. Відзначається, що відомство буде вести прийом уже від 9 червня, однак лише за умови попереднього запису з приводу зустрічі.

Раніше повідомлялося, що в ніч на суботу, 1 серпня, Національна поліція України провела спеціальну операцію по затриманню полтавського терориста Романа Скрипника, яка завершилася його ліквідацією. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Відзначимо, що мова йде про скандальний терориста, який 23 липня взяв в заручники одного з правоохоронців і після вдало сховався від поліції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу