Слов’янська ТЕС припинила роботу

Поділитися:

Уже декілька днів як не генерує електроенергію. Слов’янська теплоелектростанція, що входить в Донбасенерго нардепа Максима Єфімова, повністю припинила виробництво електроенергії ще ввечері 16 серпня. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Причиною зупинки станції назвали відсутність палива. Хоча за даними Міненерго, на складах Слов’янської ТЕС нині є 42 тисячі тонн вугілля – цього достатньо для роботи протягом 21 доби.

У липні «Укренерго» надало «Донбасенерго» статус «дефолтний» – через заборгованість. У компанії тоді пояснили – не змогли розрахуватися з «Укренерго» через обвал цін на ринку електроенергії.

Згодом стало відомо, що «Донбасенерго» вийшло зі статусу «дефолтний». І компанія під’єднала Слов’янську ТЕС до енергосистеми.

Нагадаємо, що Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг прийняла нову постанову для того, що наблизити вітчизняні стандарти електропостачання до європейських. Про це повідомляє член регулятора.

За словами фахівця, відповідне рішення було прийнято на тлі того, що наразі багато українців скаржаться на часті перебої зі світлом.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу