Синоптики прогнозують можливі лавини в Карпатах через циклон

Поділитися:

В ніч з 30 на 31 грудня в українських Карпатах синоптики відзначили значне погіршення погодних умов. Про це говориться на офіційній сторінці сніголавинної ситуації в українських Карпатах у соціальній мережі Facebook.

За даними фахівців, через негоду в четвер, 31 грудня, можливе несподівані сходження лавин, які можуть бути небезпечними для туристів.

Повідомляється, що нестабільні погодні умови можуть торкнутися і першого дня нового року – 1 січня. У цей день українцям варто підготуватися до сильних поривів вітру на рівні до 10 м/с.

На високогір’ї швидкість поривів може розігнатися до -17 м/с. Також очікуються опади у вигляді дощів і мокрого снігу. Температура повітря впаде до -5 градусів.

Нагадаємо, що в цьому році будинку на Новий рік і Різдво планують залишитися понад 80% громадян України. Такі дані були оприлюднені Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва після опитування громадян.

Малий відсоток піде зустрічати 2021 гості до друзів або родичів, а молодь планує зустрічати свята компаніями, але невеликими.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу