Штраф за порушення ПДР зі знижкою можна оплатити за 10 днів

Поділитися:

У зв’язку з тим, що багато порушників правил дорожнього руху роблять помилки при оплаті штрафу, патрульна поліція Київської області провела інструктаж, як це треба робити.

Якщо порушник ПДР, якого засікли камери автофіксації, оплатить свій штраф в 10 банківських днів з дня отримання повідомлення, він зможе оплатити лише 50 відсотків розміру штрафу.

Штраф за порушення, які було зафіксовано не автоматичним шляхом потрібно оплатити повністю штраф в 15-денний термін.

Часто водії помиляються при оплаті, через що зарахування не доходить до адресата, і оплата штрафу не зараховується. При чому, з поширених помилок – неправильно зазначена сума в реквізитах. Також деякі порушники забувають вказати серію і номер постанови в призначенні платежу.

Нагадаємо, що в Міністерстві внутрішніх справ України збираються заснувати спеціальний законопроект щодо порушників правил дорожнього-руху, які в разі поганої поведінки на дорозі, будуть позбавлені прав водіння.

Як повідомлялося раніше, до Верховної Ради України було подано законопроект «Про внесення змін до статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо дозволеного перевищення швидкості руху на міжнародних і національних автомобільних дорогах», який був представлений в стінах парламенту під номером №3744.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу