Реєстрація бізнесу онлайн зупинилася

Поділитися:

Прес-служба порталу державних послуг “Дія” оголосила про те, що з 5 серпня не працює онлайн реєстрація ФОП і ТОВ по всій країні.

“З 5 по 16 серпня ви не зможете відкрити, закрити або внести зміни в ФОП, зареєструвати ТОВ / перейти на модельний статут на diia.gov.ua. Причиною є запуск нового реєстру, який полегшить процеси реєстрації. Поки дані переносяться з старого реєстру в новий – реєстратори не матимуть доступу до Єдиного державного реєстру “, – говоріться в повідомленні.

У порталі пояснюють, що точний час обмежень встановлено з 00:00 5 серпня по 23:59 16 серпня. При цьому, документи, подані до 5 серпня, будуть оброблені до 18:00 7 серпня.

Нагадаємо, що небанківські фінустанови тепер можуть приймати документи в «Дії». Відповідну постанову схвалив Нацбанк України, повідомляє Міністерство цифровий трансформації.

Зокрема, документи можуть приймати в страхових компаніях, кредитних спілках, ломбардах, платіжних організаціях, оператори поштового зв’язку, інших установ, що надають послуги з переказу грошей і здійснення валютних операцій і так далі.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві розвитку економіки розповіли, що всі бажаючі українці можуть отримати допомогу з боку держави, отримавши статус «безробітного» на урядовому порталі «Дія». Про це повідомила прес-служба відомства.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу